BBQ (21-09-2008)

De koopmanstam is niet vies van eten en drinken. Zo ook dit weekend. Eerst heeft een aantal liefhebbers een speurtocht gelopen met alle kinderen. De grotere kinderen begonnen tegen drie uur op hun gemakje met het opstoken van de (gas) bbq  op het balkon en het ontkurken van enkele selectief gekozen dranken. De enige echte culinaire handeling, het maken van pindasaus wist Kees gelukkig toch nog te verzieken. Nadat iedereen flink gegeten had werden de beperkingen van de gasbarbecue zichtbaar.

Het apparaat leende zich niet om pallets op te gooien of voor een flinke bosbrand. De jongens Cornelis, te weten Sjaak, Klaas en Sander zijn vervolgens maar naar beneden gelopen om toch een aantal bakken naar buiten te slepen. Niet veel later was het hele feest naar beneden verhuist en stond de boel flink in de fik. Het blijft indrukwekkend, de strijd tussen een pallet en een zesjarige, vreemd genoeg moest de pallet het af en toe afleggen.

Al met al een geslaagde dag!!