Sponsoren

Willem de Zwijgergroep

De groep is begonnen in 1938 als landverkennersgroep. In 1952 is men begonnen met het waterwerk. Pas in 1957 werden de eerste vletten gekocht (3 stuks). Inmiddels heeft de Willem de Zwijgergroep zich enorm uitgebreid. Tegenwoordig bestaat onze vloot uit 10 vletten, 2 Lelie schouwen, een kajuitzeilboot, onze sleper de Stalen Willem en de IJzeren Kraak (wachtschip) wat tal van mogelijkheden bied. Daarnaast heeft de groep ook nog de beschikking over een clubhuis aan het water (aan de rivier het Wantij) Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere groepen, wat zich in het programma aanbod laat terugzien.

Subsidie en contributie

De Willem de Zwijgergroep is een vrijwilligersorganisatie, er zijn geen betaalde krachten, mede hierdoor kunnen wij de contributie laag houden en zo ieder (jeugd) lid, uit elke laag van de bevolking,een plekje geven, binnen onze groep.

Hierdoor zijn wij wel afhankelijk van subsidie van de gemeente en van giften door derden. Door deze giften zijn wij in staat geweest reeds enkele onderdelen van ons materiaal te vervangen en zelfs uit te breiden.
De sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt ziet u hiernaast, met elk zijn of haar eigen verhaal.
Bij de relaties ziet u de toeleverende bedrijven waar wij naar volle tevredenheid zaken mee hebben gedaan, bedrijven die scouting een warm hart toedragen.

Als u ook deze groep wilt ondersteunen, middels giften of diensten, neem dan gerust contact op met ons en laten we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

stichtingsbestuur@wdzdordt.nl