Koopmanstam

Wat is de Koopmanstam?

Na een lange tijd van fantaseren en praten over op een leuke manier betrokken blijven bij de Willem de Zwijgergroep, werd op 14 september 2007 de Koopmanstam opgericht. Deze plusscoutstak is er voor oude leden (23+) die graag betrokken willen blijven en 6x per jaar bij elkaar willen komen om een leuke activiteit te doen.

Wat kan je verwachten?

Elk jaar is er voor alle leden een Nieuwjaarsbijeenkomst, er wordt dan collectief gebrainstormd over de opkomsten voor het nieuwe jaar en er worden zes dagen geprikt waarop de activiteiten plaats vinden. Er is dus voor een ieder wat wils.

‘Zo werd de eerste activiteit van de Koopmanstam in nov. 2007,
Antwerpen Adventure. Lees vooral de verhalen van de leden op deze site!’

Elk lid wordt gevraagd eens per jaar en het leukste is samen met andere leden, een activiteit te organiseren. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor alle leden van de Koopmanstam, voor elke activiteit wordt een bijdrage vastgesteld die moet worden voldaan bij deelname. De dagen en tijden van de activiteiten hangen in sterke mate af van het type activiteit, dit kan per keer verschillen.

Contributie

Verder zal je als officieel lid contributie af moeten dragen. De contributie is vastgesteld op €52,50 voor een heel jaar, voor dit geld ben je officieel lid van Scouting Nederland, krijg je de bladen en de kortingen die daarbij horen. Maar nog veel belangrijker steun je de Willem de Zwijgergroep en krijg je de Sprekende Zwijger.

Inschrijving

Op deze site vind je een inschrijvingsformulier, we willen je alleen vragen deze in te vullen als je nog geen lid bent van de Willem de Zwijgergroep. Op deze manier weten we zeker dat we de juiste gegevens hebben.

Voor meer informatie over de Koopmanstam, neem gerust contact met ons op; koopmanstam@wdzdordt.nl