JubJam100 inschrijving

Hét grote feestkamp in Roermond. Met 15.000 scouts moeten we toch een aardig feestje kunnen bouwen. Dit zal plaats vinden van 26 juli tot 5 augustus voor heel de groep, met uitzondering van de welpen, die zullen pas vanaf 31 juli aan het grote feest mee doen.

Nu dat de inschrijving vol op binnen komen, gaan wij ook weer vol op aan de slag met de voorbereidingen aangezien 26 juli steeds dichterbij komt. Hebben we zelf al het nodige in huis of moeten we dingen nog regelen en zo ja waar? Vragen als:  hoe gaan we heen?, wanneer vertrekt de Kraak?, hoe vervoeren we alle bagage?, hoeveel boten gaan er mee? en zo zijn er nog veel meer vragen die we als leiding de komende tijd gaan beantwoorden.

Zodra we alles hebben uitgezocht, zullen we jullie ook weer op de hoogte stellen. Hebben jullie nu al vragen en/of zorgen, horen we deze graag, aangezien we nu nog alle tijd en ruimte hebben om oplossingen te bedenken.

Wij als leiding hebben er allemaal zin in en kunnen niet wachten tot de 26ste. Hopelijk jullie ook allemaal. Ben je nog niet inschreven en wil je toch mee doe dit dan zo snel mogelijk.

Voor meer informatie over de JubJam100 kun je kijken op de website. Hier komt de nieuwste zin en onzin te staan. Zo kan je bijvoorbeeld nu al zien welke subkampen er zullen zijn en waar ter wereld er, naast Nederland, allemaal scoutinggroepen vandaan zullen komen.

Geen afbeelding