Zaterdag 30 aug

We zijn weer thuis.

Na een goede bonte avond met aansluiten een disco, was het weer vroeg opstaan voor een ieder. Want om 1200 zouden de ouders er zijn om terug te rijden. Dus snel meeste spullen in de aanhanger voor de leiding om daarna de welpen te helpen met inpakken. Het is altijd weer een kunt om alles terug te krijgen in de tas waarin het gekomen is. Afgezien van de twee pannen en vuiniszak met gevonden spullen zijn we daar aardig in geslaagd. Na het ontbijt waarbij alles mocht, zoveel beleg als je wilde en zelfs appelmoes, was het tijd om eikeltjesstad af te breken.

De eeste ouders verschenen en na het maken van een groepsfoto (zonder Hati) zijn we richting Dordt vertokken. Hier stond de kolonel ons op te wachte en werden de overige welpen met hun ouders verenigd. Na de sluiting op het plein en het in ontvangst nemen van de bedankjes (Thijs bedankt voor de zonnenbloem) was het in eens stil, heel stil. Nog even snel de aanhanger leeg maken en de meesten konden naar huis, een aantal omgelijk weer door tegaan naar de volgde afspraak. Onder getekende bleef nog even op de verkeners wachten welke wat problemen met de kraak hadden.

 

Ik vond het een gelaagd kamp, zeker nu lekker lang heb kunnen uitslapen.

Tot een volgende keer?

 

ShereKhan.