Dinsdag 26 aug

Gisteren gingen we een sepl doen maar toen een paar kinderen bij Hati kwamen was Hati spoorloos verdwenen. Maar zijn hoed was er nog met slijm er op, toen hebben we Hati niet meer gezien. We Hooen dat we Hati terug zien.

Daniel

Het is opvallend in Bennekom. We zagen een auto beide port van het clubhuis misschien zat Hati er in dat weer ik niet. ook gaan we zwemmen in het zwembad. Wanneer dat weet ik niet dat zien we nog

Daniel

Gisteren hadden we de kampdoop van de welpen en de leiding. Daar hebben we allerlei voorbereidingen voor gedaan. Er ware heel veel kinderen die gekampdoopt moesten worden en drie leiding. ’s avonds gingen we een nacht spel spelen op het laatste was Hati verdwenen maar zijn houd lag er nog met slijm erop. Toen gingen de leiding mee zoeken. Maar we konden hem niet vinden. Toen zijn we terug gegaan en toen zijn we binnen gaan zoeken en toen zijn de kinderen naar bed gegaan.

Einde Tirza

Gisteravond gingen we naar ben en slapen, We gingen in het bos Gymastiek doen. in de middag hebben we Olympic gedaan. Een spel doen dat gehandikapt tikkertje heet. We deden siamesetweeling voetbal. Ik denk dat we 1 dag in het kamp naar het zwembad gaan.

Tirza

Er hangen touwen aan de bomen. Dit zijn hangbruggen om te spelen voor de kinderen. We hebben dorpen gebouwd. Ze heten eikeltjesstad, stoonhench, boscity. Louie heeft ons de zwakke plekken voorgelezen en daar hebben we gelijk aan gewerkt. We hebben allerlei parcours en proefjes gedaan. Ao heette de proefjes: Smaaktest, diepte test. En niet te vergeten zag ik Rikki Tikki Tavi, Ikki, Bagheera en Sherekhan de vuilniscontainer wegbrengen.

Tirza

Gisteren was heel leuk we gingen kampdopen. Dat was leuk. en we gaan elke avond een spel doen. En gisteren is Hati spoorloos verdwenen en alleen zijn hoed is gevonden met slijm erop. Het spel was leuk we zitten langs een snel weg en het is heel leuk.

Maik

We eten heel lekker. We hebben 3 steden eikeltjesstad en boscity en stone Henge is het leukst.

Maik

De natuur is het mooist de berk is meest opvallend er zijn twee touwbruggen.  Een touw bestaat uit twee bomen. De touwen zijn leuk om te spelen. De meeste kinderen spelen ermee. Er zijn ook dorpen ze heten eikeltjesstad, Boscity, stoonhecht. In een van de dorpen is er zelfs een televisie aanwezig een grote een hele grote verder werd ons de zwakke plekken van de aliens verteld dat was heel handig en toen begonnen de proefjes uit te voeren dat was heel leuk.

Maik

Gisteren avond is Hati verdwenen toen we een spel aan het spelen waren. Het spel ging als volgt: We moesten allerlij dieren zoeken die op een lijstje stonden (allemaal verschillend) wij gingen zoeken naar een dier één of andere olifant en een oe hoe, een spitsmuis en nog wat dieren. Hati was toen weg en we gingen het hele clubhuis doorzoeken maar we vonden Hati niet en de volgende dag hebben we Hati nog niet gezien, dus hij is er nog steeds niet. We weten niet waar hij is. Komt Hati terug?

Tim

We hadden en olympischspel voor gehandicapten. We speelde een spelGrondbal dan moet geblindoekt proberen een bal in het goal te scoren. We hadden ook een spel dat heet gehanddicapten tikkertje waar je getikt werd moest je je hand op houden. We speelde ook siamesetweelingenvoetbal daar werden we aan elkaar gebonden (voeten) en toen moesten we proberen te rennen.

Tim

We hebben allerlij spelletjes gedaan over de zwakken plekken van een alien we moesten een pak maken met een soort van spiegel en het was gelukt en we hadden ook nog een probleem het doel te raken. we kwamen bij een parkoers en toen werden we gebindoekt en moesten we het parkoer afleggen we hadden een letter en dat moesten we zien door te ggeven. Gelukkig hadden we ook een ………. we proefde zout, suiker, komkomer en ketchup daana kregen we limonade.

Tim

Nou gisteren was het de grote dag de kampdoop van Ikki, Hati en mij en een aantal andere welpen. Na helemaal vies te zijn geweest gingen we lekker douchen na het douchen gingen we eten en daarna een paar uur later gingen we richting het avondspel. Het spel was als volgt de welpen kregen een lijstje met een aantal dieren erop die ze moesten zoeken.Plotseling horde ik mijn naam en ging  terug naar de andere leiding en hoorde ik van iemand dat Hati verdwenen was. Iedereen riep naar Hati maar hoorden niets. terug bij de kampvuurkuil spraken we af met erlkaar het clubhuis af te zoeken, maar daar vonden we hem ook niet. Nu op dit moment is er geen spoor van Hati en iedereen hoopt hem snel te zien.

Groeten, Rikki Tikki Tavi.

Na een pos van opletten van de welpen tijdens hun platte rust wat af en toe slecht afliep in geschreew en gehuilgingen ze vrijspelen. De één ging terug naar hun dorp, de een ging voetballen en de andere ging als een aap in de touwen klimmen. Na een tijd werden we door louie geroepen voor een vers en nieuw spel. Ten eerste werd ons verteld wat de zwakke plekken waren van de aliens. De welpen gingen aan de slag met de informatie die ze kregen en ik ging aan de slag om koffie te zetten en daarna limonade voor de kids. In de keuken werd nr7 flink gedraaid namenlijk “Blijf je vanavond”van Monique Smit. Na en tijd zijn Ikki, Baggie, Sherekhan en Rikki Tikki Tavi(ik zelf) zichting de vuiliscontaner gelopen en die dicht gemaakt met touw met gevaar voor ons eigenleven zo waren we bezig: Ikki klom op de container met wat hulp en hadden we het dichtgekregen en wilden het net weg brengen toen er wespen kwamen we waren toen snel weg. Na en tijdje zijn we het nog een keer gaan proberen toen hebben we de container rennend weg gebracht. Toen we er waren stonden we te denken waar we hem zouden neerzetten na een tijdje heben we de container aan de kant van de weg gezet en zijn daarna terug gelopen.

Groeten, Rikki Tikki Tavi.