Zaterdag 23 aug

We kwamern aan en er gingen de hele handel verkennen. Er is een groot clubhuis in een V vorm. We mochten daarna vrij spelen we hebben 2 dorpe gemaakt de ene heet Stone-Henge en de andere eikeltjesstad. Er was een ruzie maar nu is er vrede.

Maurits.

Hallo wij hebben het leuk op de scouting vakantie, we hebben een haven spel gedaan. Ik slaap naast Martijn. Ik heb nasi op, het smaakte een beetje raar. Hoe dan ook ik hoop dat je het leuk hebt…….

Liefs Bram.

We kwamen aan, de bagage werd uitgepakt en naar de slaapverblijf gegooid (echt gegooid!). Toen hebben we gegeten, Toen hebben we een rondje gelopen helemaal naar Ede!! Toen hebben we een nieuw havenspel gespeeld, Toen was het vrijspelen. Toen gngen we nasi eten, ik vond het vies!! Het toetjes was lekker het was appelmoes met speculaas(erg lekker en aan te raden). En toen(nu) corvee wij schrijven in het logboek.

Thijs.

Het was vandaag een leuk dag. We werden rondgeleid door een deel van het bos, en we hebben een nieuw havenspel zonder slagschip ’t was echt leuk. De reis verliep goed. en we hebben nasi gegeten. en nog een spel met stone-henge.

Martijn.

Ik Heb gelopen;

ik ben tot 12 uur;

Ik heb een eikelsspel gedaan;

Ik heb een haven gedaan;

 

David

 

Vandaag zijn we vertokken naar het clubhuis in Bennekom. Nadat iedereen verzameld was bij het clubhuis, er geopend en alle bagage en welpen in een auto was gestopt reden we weg uitgezwaaid door alle overige ouders. Via al dan niet de brug bij Rhenen of de A12 ariveerde een ieder in Bennekom, zwervend door de straten werden enkele verdwaalde auto’s opgepikt. Bij het clubhuis aangekomen volgde na het uitladen van de auto’s een korte lunch (waarom zitten de bekers altijd achter in de aanhanger?).

Na de lunch ….. Bagheera schrijft verder daar Sherekhan weer even terug naar Dordt mocht om een bruidspaar te feliciteren.

Het avondeten (Sherekhan is weer terug) bestond uit een overheerlijke nasie met kroepoek en zoet-zure augurken. Waarom is het eigenlijk geen zuur-zoete? Het toetje was weer eens wat anders, namelijk appelmoes met daaroverheen speculaarskruimels. Na het avondeten volgde het bekende corvéé, afwassen, tafels leegruimen, buiten opruimen, wc’s schrobben en schijven voor het logboek. Voor de belevenissen van de rest van de avond zullen zullie morgen terug moeten komen.

 

Sherekhan en Bagheera.