Antwerpen Adventure! (19-11-2007)

 

 

The Battle Begins..

Zondag negentien november vertrokken acht mensen richting Antwerpen voor de eerste koopmanstam bijeenkomst!
Ondanks de magere opkomst was de sfeer snel gezet. De competitie kon beginnen! Er waren twee teams die allebei snel van start gingen. Het team van Thierry, Marc, Leanne en Kees begonnen met de opdrachten en waren zeer fanatiek. Het team van Viola, LJ, Arjan en Willemijn begonnen ook fanatiek met hun plannen van de dag. Op de groenplaats werd de eerste kroeg opgezocht. Na een heel smerig kopje koffie gingen ook wij op pad om de omega code te kraken. Maar de kou en de dorst waren zo groot dat na een paar vragen de volgende kroeg opgezocht moest worden. Dit ook omdat een teamgenoot een pitstop moest maken en hierover al sinds de eerste kroeg aan het zeuren was.
Drie biertjes, en in mijn geval drie frisjes, werd de competitie weer opgestart. Een team genoot was echter niet meer in nuchtere staat en hield het team op. Een andere vond het toch weer tijd om te zeuren over een wc. De volgende kroeg was bij het volgende sterretje dus dat kwam goed uit.
Ondertussen hoorden we van team fanatiek dat ze goed onderweg waren en al veel opdrachten gemaakt hadden. Twee mensen van dit team hadden zelfs wandelschoenen aangetrokken voor deze activiteit.
Maar de sfeer in team kroegentocht zat er goed in. Het spel was snel vergeten toen de vrouwen in het team een intiem winkeltje tegen kwamen. Alle teamgenoten hadden last van een trillende neus na afloop. De foto competitie hadden we in ieder geval gewonnen. De foto’s volgen nog!
Kroeg na Kroeg werd afgegaan. Het niveau daalde, maar de stemming steeg. Een pitstop werd gemaakt bij het team fanatiek. Maar de spirit van team fanatiek was zo belachelijk dat de teams afzonderlijk nog een uur doorbrachten. Team fanatiek met het oplossen van de opdracht en team kroegentocht met een bezoek aan de absintbar.
Na de activiteit zochten we met zijn allen een restaurantje op om de de dag gezamenlijk te beeindigen. Al met al een geslaagde dag. En een fantastische eerste opkomst!

Willemijn.

P.S. Het is hoe je het bekijkt wie de dag gewonnen heeft. Goed team fanatiek heeft de opdracht gedaan, maar team kroegentocht heeft zeker gezorgd voor een goede sfeer binnen de nieuwe koopmanstam! Wat zeker net zo belangrijk is! Op naar de volgende activiteit! En zorg dat je erbij bent!