Verslagen #WelpenJotaHerftskamp15

Herfstkamp 17 oktober 2015

Lelievletten geroeid dat was een wetstijd. Het was heel leuk, ook al heb ik niet geroeid.

Groetjes Magrijn en Sahi

We hebben gevaart met de IJzeren Kraak en de vletten gezeilt maar dat ging niet goed want er stond bijna geen wind dus we hebben een roei wetstijd gedaan met Nag en Nag won.
Daan

We gingen ook het eiland verkennen. En we gingen ook nog spelen. We gingen ook nog van klei een anker gemaakt. En als avond eten aten we pasta.
Noami en Hielke

Herfstkamp 18 oktober 2015

Zaterdag, het nachtspel was smokkelen en de leiding had apparaatjes gemaakt en we moesten doosjes zoeken met die apparaatjes als je dichterbij kwam ging er een lampje knipperen en kwam er een piepje. Daarnaast hebben we en spel gedaan waarbij je met smokkelen, de leiding scheen met een zaklamp als je op je schenen was je af.

We hebe ochtend gymnastiek gedaan en was heel saai.
Julia, Lance, Beni en Juni met een hartje op de I

Vandaag hebben we gezeild alleen er was geen wind, dus gingen we roeien en wrikken, toen zijn we op de Kraak gestapt en zijn we de sluis gevaren. Toen we in de sluis waren gingen we lunchen. We hadden brood en beleg en soep, kippen en tomatensoep. Van middag om 16:00 komen we aan bij het clubhuis en is kamp voorbij.
Lance, Julia, Juni en Beni.

Na de lunch hebben de Welpen meerdere bootjes gevouwen van papier. Wel raar dat er vliegtuigjes door het ruim vlogen terwijl we bootjes aan het vouwen waren. Na het vouwkwartiertje zijn de laatste spullen in de tassen gepropt. Toen de IJK veilig aan eigen steiger was afgemeerd is het ruim vakkundig door een levende lopende band leeg geruimd. Daarna was er nog tijd om alvast het dek te schrobben en het ruim te dweilen.
Bij de sluiting had Chikai versiering voor je Scoutfit.
Lungri

IMG_1911