In memoriam Glenn

Met groot verdriet hebben wij vernomen, dat Glenn Seefal is overleden.

Van jongs af aan was Glenn actief bij onze scoutinggroep. Hij is begonnen bij de Welpen en doorliep de Zeeverkenners en de Wilde Vaart. Na zijn tijd bij de Loodsen, waar hij stamvoorzitter was, werd hij leiding bij de Wilde Vaart als stuurman en later (vaar)schipper. Later heeft hij verschillende functies bekleed, zoals bij de Koopmanstam.

Natuurlijk zullen we Glenn het meest missen als mens. De manier waarop hij bovenstaande activiteiten invulde, was kenmerkend voor hem. Hij was een warme persoonlijkheid met oog voor anderen. We zijn dankbaar voor de mooie en bijzondere tijden, die we met hem hebben mogen meemaken. We zullen deze koesteren.

Glenn stond aan de vooravond van een nieuw avontuur in Spanje, waar hij voor zijn werk naar toe zou gaan. Het onverwachte overlijden van Glenn komt voor ons als donderslag bij heldere hemel. Glenn is slechts 32 jaar geworden. Wij verliezen in Glenn een behulpzame en gewaardeerde vriend en wensen zijn nabestaanden veel sterkte toe in deze voor hen zo moeilijke tijd.

Glenn

 

 

Namens scouting Willem de Zwijgergroep III
Het groepsbestuur