Maandag 25 aug

Gister begonnen we met een spel met briefjes, dat was leuk. Daarna vond ik een zilver papiertje, dat bleek en speurtocht te zijn. toen vonden we apparaten. ’s avonds aten we dorietos, lekker. Daarna gingen we vlaggenroof doen in het donker. Toen gingen we een smokkelspel gedaan. Toen we terug kwamen was er in de kampvuurkuil, toen kregen we een brief, spannend.

Kampdoop: We hadden platterust en toen werd ik, en nog wat kinderen, naar buiten. toen vertelde tabaqui dat we kinderen mochten kampdopen. eerst moesten ze door de modder kruipen, toen op een zeil kruipen en op dat zeil lag water en zeep. toen moesten ze een touw volgen en werden ze beschoten met waterpistolen, en op het laatst kregen ze een papje en daar zat in: appelstroop, boter, oude koffie, chocoladepasta, smeerkaas, limo, melk, hagelslag en mayo.

Femke

Gisteren hebben we vlaggenroof gedaan, daarbij heeft mijn team verloren. daarna hebben we een smokkelspel gedaan. toen hebben we een brief gekregen van de burgemeester van bennekom, die hebben we bij het kampvuur voorgelezen en er stond indat er hele rare dingen in bennekom gebeuren. Vanochtend vonden we slijm op de dorpjes die we hebben gemaakt. Daarna hebben we ochtendgym gedaan.

Kampdoop:

Voor de kampdoop hadden we eerst platterust, daarna moesten we ons omkleden in onze zwemkleding. We werden geblindoekt en we moesten een parcours afleggen. We moesten op een stoel zitten en werden heen en weer geslingerd. Toen moesten we door de modder kruipen, over een zeil glijden en tot slot moesten we aan touwen verder lopen en aan het eind moesten we een hapje proeven. Ik was de enige die het lekker vond. (van de kinderen). Daarna hebben we lekker in de modder gerold en daarna onder de douche

Larissa

Burgemeester wij hebben spullen gevonden en slijm. misschien dat slijm van de sterrenwacht en dat slijm was oranje en snot-kleur geel. Welke kleur was dat bij de steen ligt.

Hallo ik ben Idse en ik heb nu corvee en dat is logboek en dit is mijn tweede zin, en ik moet (!!!!!) van Tabaqui 5 regels schrijven. Dit is zin 3. Dit is zin 4. Dit is zin 5,

Groetjes Idse

We hebben gisteren bij ochtendgym allemaal veel te technische dingen gevonden. We hebben die dingen meegenomen naar het clubhuis. s’avonds kregen we een met spoed bezorgde brief. Wordt misschien vervolgt.

….. vervolg; vandaag hadden we kampdoop; ik heb ’t papje gemaakt en was een aliën; en ik heb vandaag leren Rugbyën; en honkbal nu mis ik mijn Nintendo en natuurlijk mijn ps2

Jeroen.

Gisteren hebben we vlaggenroof gedaan en dat von ik leel leuk want het was s’nachts.

Hallo ik ben Julius en ik heb heel stom corvee. Van Tabaqui moet ik vijf regels voor het dagboek schrijven maar ik weet niet waarover, vandaar dat ik Mang (!) laat schrijven. Vandaag hebben we levend scrabble gespeeld en ’s middag de kampdoop. Dat vond Jullius erg spannend. Zometeen beginnen we aan het avond programma. Hier een (!) zin va Julius: Het covee is stom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes julius